sari

mitt underbara liv

Vår trevliga Valborg

Kategori: Allmänt


Efter Max och Jalle hade tränat färdigt så åkte vi hem till Jeanette & co. Där stod Henrik redo vid grillen för att fixa gott grillat till oss. Jeanette hade fixat god pastasalld med goda kalla såser till. Jag var riktigt hungrig och det var väldigt gott och mumsigt. Det var alldeles underbart att kunna sitta ute och äta och det var premiär för oss.


Sedan var Jesper tvungen att visa oss sin moppe han hade fått, han fyllde moppe i söndags. Han åkte också en runda runt kvarteret. Vi stod och väntade och Max stod och trixade, naturligtvis så hade han hittat en fotboll....


Strax efter 18 åkte vi ner till stan för att kolla årets Kortege och det är tradition att göra det varenda år. Vi kom väl fram till att den var sämre i år än förra året. Vi stod vi Åhlens och när Niklas klass kom så försökte jag fota honom men han stod inte still en sekund så jag fick inget bra foto på honom utan det blev suddigt. När vi sett hela kortegen så förflyttade vi oss så vi kunde se Niklas en gång till och då fick jag några bra foton på honom.


När kortegen var över så åkte vi tillbaka hem till Jeanette & co för lite kaffe och kladdkaka, mumma. Sen satt vi och pratade och hade det trevligt.



Maja blev lite trött och somnade i soffan, grabbarna var nere i källaren och spelade Playstation och Jennifer bloggade lite och sen kollade hon film. Vi har haft en jättemysig valborg och tack så mycket för god mat ikväll. Kram, kram ♥