sari

mitt underbara liv

Storfiskaren & storgolfaren Max

Kategori: Allmänt


Max blev storfiskaren idag med två gäddor.


När vi kom till morfar så regnade det en hel del så var vi inne och åt lunch före vi gick iväg och fiskade. Det regnade lite mindre när vi kom iväg men vi var utrustade med regnkläder och stövlar så det kunde regna bäst det ville. Max, Jalle och morfar åkte iväg med båten och jag & Maja satt på bryggan och metade.



Max fick napp nästan med en gång dom kom ut och kort där efter kom andra gäddan. Vi fick ingenting när vi satt på bryggan men det gjorde ingenting för det var bara grejen att sitta där och meta och mysa med Maja.




När vi sedan kom tillbaka upp till morfar så skulle fisken rensas och då kollade vi in morfar när han gjorde detta. När vi ändå var klädda för detta väder så stannade vi ute och plockade lite vinbär. Vi fick svarta & rödavinbär, sallad, gräslök & potatis med oss hem från morfar.



Eftersom det höll upp så åkte vi iväg och spelade minigolf på Prångens camping. Jag hade inget att hämta men det hade däremot Max för han vann. Han blev så glad att han äntligen slog Jalle i minigolf och nu vann Max med 2 poäng precis som Jalle gjorde över honom i förra veckan.





Väl hemma hos morfar igen så satte vi igång grillen och började förbereda kvällsmaten. Vi grillade en av gäddorna (i folie), kött, korv och potatis(i folie). Det var riktigt mumsigt... Vi har haft en jätte härlig dag hos morfar/pappa fast vädret var som det var. ♥