sari

mitt underbara liv

Glad Valborg

Kategori: Allmänt


Det har tittat fram lite påskliljor i trädgården....

Var är solen någonstans? Det ska ju vara sol på Valborg!!! Vi ska ju grilla hemma hos Jeanette och Henrik idag och jag hade hoppats på sol & värme och att vi hade kunnat sitta ute och äta. Tycker synd om lillebrorsan och alla hans kompisar som håller på med det sista inför kortegen....bara inte allt regnat sönder redan. :(

Min förkylning har inte blivit bättre alls men, men jag ska inte gnälla för det finns dom som har det värre och min förkylning försvinner väl snart. Kanske lite cava ikväll och det är puts väck i morgon. :)

Nu har jag äntligen laddat ner bilderna från Majas gympa i måndags. Det blev många suddiga tyvärr men, men... Jag tycker det är svårt att ta bra bilder med mobilen, tycker de flesta blir suddiga.



Nu ska jag börja fixa i ordning mig och ta fram kläder till Maja. Vi ska vara hos Jeanette & Henrik klockan 17 och det är om en timma. Tanken är att vi ska hinna äta innan vi sticker ner till staden för att kolla kortegen och sedan åker vi tillbaka hem till dem, bara en lite sväng förbi för att plocka upp Katja och Lars som ska med.

Ha en jätte härlig Valborg. Tjing tjing ♥